Ajankohtaista

24.06.2020

"Muistilista itselleni"

Opiskelijana eläminen tukien varassa kuukaudesta toiseen on uuvuttavaa.

Lue koko juttu

17.06.2020

Ote päiväkirjasta

Asuin ennen opiskeluelämää Etelä-Suomessa kumppanini kanssa, mutta siihenkin tuli muutos.

Lue koko juttu

11.06.2020

"Päiväni murmelina"

Taaskaan kukaan ei saanut tietää kukkakuosisista kalsareistani tai hien kellastamista rintaliiveistä, jotka päällä istuin kolmetuntisessa palaverissa. Kouluympäristössä minut tunnettiin sinä tyyppinä, joka pukeutui tyylikkäästi ja meikkasi päivittäin – tai ainakin näin luonnehtisin itseäni.

Lue koko juttu

09.06.2020

Hyvinvointia mielelle - vertaistukiryhmä etänä

OOTA - Opiskelija opiskelijan tukena arjessa, Kriisitukea etäyhteyksillä ja OLKi- Opiskelukunnossa läpi kesän -hankkeet toteuttavat yhteistyössä kesän aikana Hyvinvointia mielelle -vertaistukiryhmän Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen Yliopiston opiskelijoille. Suljettu ryhmä aloittaa 2.7.

Lue koko juttu

03.06.2020

OOTA ei lepää kesälläkään!

POKAn OOTA-hanke jatkuu myös kesällä!

Lue koko juttu

03.06.2020

POKAn kesän palvelut

POKA palvelee myös kesällä, lue tarkemmat tiedot!

Lue koko juttu

02.06.2020

Näkökulmia hiekkalaatikon reunalta ja vähän sen ulkopuolelta

Kello on 7.30, kun herään. Herätyskelloa en tarvinnut tänäkään aamuna. Herättäjänä uuteen opiskelupäivään toimii joko aurinko, lapset tai sisäinen kello. Aamut ovat minulle tehokkaimpia motivaation ja jaksamisen kannalta. Läppäri tekisi mieli avata aina jo ennen aamupalaa. LUE LISÄÄ

Lue koko juttu

01.06.2020

OOTA kesän opintopiirit alkavat!

Kaipaatko tukea kesäkurssien tekemiseen? POKAn OOTA opintopiirit tarjoavat vertaistukea ja mahdollisuuden yhteisöllisyyteen opintojen tukemiseksi.

Lue koko juttu

19.05.2020

Etäopiskelun edunvalvontakyselyn tulokset

Opiskelijakunta POKA järjesti yhdessä Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n kanssa keväällä etäopiskelun edunvalvontakyselyn. Lue tulokset täältä!

Lue koko juttu

14.05.2020

Opiskelija pyykkivuoren alta

Rakas päiväkirja, huoh!

Tiedätkö sen tunteeen kun nukut pommiin pyykkivuorosta… No, minäpä tiedän. Hirveällä kiireellä ryntäsin silmät solmussa pyykkitupaan vain todetakseni, että taloyhtiömme pesukone on rikki ja pyykit peseytyivät vain osin.

Lue koko juttu