Anna palautetta! Pesisturnaus liikuntailtapäivänä 6.10.

Anna palautetta! Pesisturnaus liikuntailtapäivänä 6.10.

Anna palautetta:

Liikuntailtapäivänä 6.10. POKAn NYT-hanke ja ISYYn Sillat-hanke järjestivät Karelia AMK vs UEF pesisturnauksen Kerubi Stadionilla klo 12.15-15.00. Turnauksessa pelattiin kaksi ottelua: Chill- ja Serious Business-ottelut. Tällä lomakkeella kerätään palautetta tapahtumasta tulevaisuutta varten. Vastaaminen on anonyymia ja lomake sulkeutuu 26.10. klo 16.00.

Kiitos arvokkaasta palautteestasi ja mukavaa syksyn jatkoa!


****

Hei juuri sinä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelija tai henkilökuntaan kuuluva: Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun yhteisen liikuntailtapäivän Karelia AMK vs UEF pesisturnaukseen!

Tämä hyvän mielen turnaus järjestetään korkeakoulujen yhteisenä liikuntailtapäivänä 6.10. kello 12.15-15.00 Kerubi Stadionilla. Turnauksen aikana pelataan kaksi ottelua, joista ensimmäinen on rento "Chill"-ottelu ja toinen tosi kyseessä "Serious Business"-ottelu. Joukkueet koostuvat UEFin ja Karelian opiskelijoista sekä henkilöstöstä. Varusteet on mahdollista saada lainaan. Otteluiden voittajajoukkueet ja osallistujat palkitaan.

Ilmoittaudu oman taitotasosi mukaan joko Chill- tai SB-otteluun Karelia AMK/POKA-joukkueeseen tällä lomakkeella. Voit tulla myös katsomaan peliä ja kannustamaan: yleisölle luvassa myös palkintoja, mm. paras kyltti & kannustushuuto. Osallistuminen on kaikille maksutonta!

Turnauksen järjestävät Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYYn SILLAT-hanke & Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn NYT-hanke. Molempien hankkeiden tarkoitus on edistää opiskelijahyvinvointia ja yhteisöllisyyttä korkeakouluissa. Mukana tapahtumaa toteuttamassa myös SYKETTÄ Joensuun korkeakoululiikunta.

Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä. Tuomme käsidesiä ja kasvomaskeja niitä tarvitseville.

Lisätietoa tapahtumasta
/ +358 50 303 3009