EVVK 21.5.2019

EVVK 21.5.2019

Edunvalvonnan välikatsaus (tuttavallisemmin EVVK) on yhteenveto asioista, mitä POKAn hallitus on tehnyt ajaakseen opiskelijoiden asioita ja hyvinvointia!


Opiskelijoita koskevat edunvalvontatapaukset


Yksi POKAn tärkeimmistä tehtävistä on huolehtia Karelian opiskelijoiden hyvinvoinnista ja edunvalvonnasta. Kevään aikana esille on noussut muutama edunvalvontatapaus. Esimerkiksi POKAn häirintäyhdyshenkilöt ovat hoitaneet yhden näistä tapauksista.


Media-alan koulutuksen siirtyminen Tikkarinteelle


Media-alan koulutus siirtyy Tikkarinteelle kesän 2019 aikana. POKA yhdessä median opiskelijoiden ainejärjestön Muuvi ry:n kanssa on vastannut opiskelijoiden kysymyksiin, esitellyt Tikkarinteen tiloja ja ollut opiskelijoiden tukena siirtymävaiheessa jo tämän kevään aikana.


Liikuntatuutoroinnin pilotti hyvässä vauhdissa


Liikuntatuutorointi on suunnattu kaikille Karelian opiskelijoille. Liikuntatuutoroinnin pilotti on käynnistynyt huhtikuussa 2019. Ensimmäisessä koulutuksessa keskusteltiin liikunnan hyödyistä, liikuntaan motivoimisesta, esiteltiin maksuttomia liikuntapalveluita sekä suunniteltiin toimintaa seuraavalle syksylle.YTHS-laajennus amk-opiskelijoille


YTHS on ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, joka tarjoaa terveydenhoitopalveluita. Olemme osallistuneet YTHS-laajennusta koskeviin kokouksiin yhdessä Karelian kanssa. Kokouksissa on keskusteltu esimerkiksi toimipisteistä, mahdollisista palveluista ja saatavuudesta. POKA osallistuu kokouksiin, jotta voimme auttaa ja tiedottaa opiskelijoita aiheesta.