​LEHTIÄ ILOSAARESSA -SYYSFESTIVAALI

​LEHTIÄ ILOSAARESSA -SYYSFESTIVAALI

LEHTIÄ ILOSAARESSA -SYYSFESTIVAALI JOENSUU AREENALLA LA 6. LOKAKUUTA

* esiintymässä nähdään Apocalyptica, Juha Tapio, Vesta, Anna Puu ja Eveliina
* liput opiskelijahintaan myös POKAn toimistoista!

Syksyn suurin rockfestivaali Lehtiä Ilosaaressa tulee tänäkin syksynä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Joensuun Ilosaaresta 2000-luvun alkuvuosina käynnistynyt ja sieltä areenamittakaavaan kasvanut opiskelijafestivaali laajenee tänä vuonna entisestään. Lehtiä Ilosaaressa 2018 järjestetään kaksipäiväisenä syysfestivaalina ja vierailee nyt ensimmäistä kertaa ensin Kuopiossa perjantaina 5. lokakuuta ja jatkaa sieltä Joensuu Areenalle lauantaiksi 6. lokakuuta.

Lehtiä Ilosaaressa -festivaalin esiintyjäkaarti on edellisvuosien tapaan nimekäs, tarjolla on maamme kevyen musiikin kiintotähtien lisäksi poptaivaan tuoreempia nimiä. Festivaalin vahvaa runkoa edustavat uutta tuotantoaan esittelevä ja levynjulkaisukiertueensa festivaalilta käynnistävä Anna Puu ja tarttuvilla pop-iskelmillään soittolistoilla pysyvästi keikkuva Juha Tapio. Raskaampaa osastoa festivaalikansalle tarjoilee maailmalla ahkerasti kiertävä, mutta Itä-Suomessa harvemmin nähty Apocalyptica.

Tuoreimmista poppareista mukaan on saatu kovassa nosteessa oleva Vesta ja varsinkin Tornado-hitillään suursuosioon ponnahtanut Evelina. Lehtiä Ilosaaressa 2018 –festivaali on ikärajaton ja sen järjestää Kerubi. Täysi-ikäisiä asiakkaita palvelee Areenalla anniskelualue, ja kaikkea kansaa Ilosaari Lounge -kahvila. Lisätietoa tapahtumasta löydätte festivaalin verkkosivuilta www.lehtiailosaaressa.fi.

Festivaalin pääsyliput maksavat 35 euroa, opiskelijoille 25 euroa. Liput saatte hankittua vaikkapa POKAn toimistoista Tikkarinteeltä tai Wärtsilästä. Opiskelijahintaisia lippuja myyvät myös Kerubi, levykauppa Levy-Eskot, Tiketti ja Lippu.fi.
Lisätietoja: www.lehtiailosaaressa.fi ja https://www.facebook.com/LehtiaIlosaaressa/
Osallistu myös eventtiin: https://www.facebook.com/events/149546242563896/