Meille töihin!

Meille töihin!

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA on julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme opiskelijoiden edunvalvojana sekä jäsentemme yhdyssiteenä. Olemme Karelia-ammattikorkeakoulun strateginen kumppani, joka tuottaa palveluita korkeakouluyhteisölle.

Tehtävän kuvaus:

Opiskelijakunta POKA hakee asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 19.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Asiantuntijan tehtävänä on toteuttaa englanninkielinen vaihto-opiskelija- ja vertaistuutorikoulutus, toimia viestinnän tehtävissä, suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä kehittää toimintaa.

Opiskelijakunta POKA on yhteisö, missä toimimme toisia kuunnellen, auttaen sekä kannustaen. Meillä saat ideoida, olla luova ja kehittää osaamistasi. Meillä huomioidaan tekijöiden vahvuudet, kannustetaan ja tuetaan haasteissa. Sinulla on vapaus mutta myös vastuu omasta työstäsi.

Hakijalta edellytetään vahvan englannin kielitaidon lisäksi hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, esiintymiskykyä, vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista asennetta, korkeakoulukentän tuntemusta, organisointitaitoja, tietoteknisiä taitoja, yhteistyökykyä ja palveluhenkisyyttä.
Tehtävään vaaditaan ammatillinen koulutus. Ammattikorkeakoulututkinto tai työkokemus ammattikorkeakoulukentällä katsotaan eduksi.

Työaika ja palkkaus:

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toistaiseksi voimassa oleva toimi. Koeaika on 6 kuukautta. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä. Työntekopaikkana on kaikki Karelian kampukset ja toimipisteet. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös valmiutta liikkumiseen työpaikan ulkopuolella. Palkka maksetaan voimassaolevan opiskelijakuntien työehtosopimuksen palkkasopimuksen mukaan. Lähtöpalkka ilman lisiä on 2014,83 €/kk. Työtuntiaika on päiväkohtaisesti 7,5 tuntia ja viikkotasolla 37,5 tuntia.

Hakemukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen mieluiten pdf-muotoisena. Sähköpostiin otsikoksi ”Asiantuntija kansainvälisyys ja viestintä”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi.

Hakuaika päättyy 30.4.2019. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut järjestetään viikoilla 19 ja 20.

Lisätiedot:

Nina Yletyinen, p. 0440606472,