Mobiiliopiskelijakortti on täällä!

Mobiiliopiskelijakortti on täällä!

Nyt tapahtuu.
Odotettu mobiiliopiskelijakortti on täällä. Jotta saat sen käyttöösi, tulee sinun ensimmäisenä täydentää POKAn jäsenrekisteriin henkilöturvatunnuksesi ym. pyydetyt tiedot. Tiedot pääset täydentämään turvallisesti tästä osoitteesta -> https://paivita.jasrek.fi/fi/poka/ Kun kirjaudut jäsentietojen päivityslomakkeelle, niin muista kirjoittaa tiedot samoin kuin olet ne rekisteriin kirjoittanut (esim. molemmat etunimet tai vain toinen).


Olemme päivittäneet tietoturvaselostetta henkilöturvatunnuksen ym. tietojen osalta. Selosteen pääset lukemaan POKAn nettisivuilta kohdasta ”pokalaiseksi” (http://www.pokapoka.fi/pokalaiseksi/).

Kun olet saanut tiedot päivitettyä, pääset lataamaan pivo-sovelluksen puhelimeesi.


Mobiiliopiskelijakortti on uusi, joten ihan kaikki edun myöntäjät eivät vielä tiedä kortista. Korttia myös kehitetään koko ajan testiryhmän palautteen perusteella. Hiljalleen saamme tiedotettua toimijoille uudesta kortista, mutta sitä ennen kannattaa pitää muovikortti mukana ja tallessa (VR:lle ja Matkahuoltoon kortti käy ja siellä henkilökunnan pitäisi olla tietoisia kortista).


Ajankohdassa harmillista on se, että POKAn toimijat ovat kesätauolla ja palaamme vasta elokuussa takaisin. Tuona aikana emme valitettavasti vastaa yhteydenottoihin, mutta elokuun 12. päivästä alkaen meidät tavoittaa jälleen. Tarrallinen muovikortti toimii kuitenkin jatkossa, niin kuin ennenkin.


Hyvää ja rentouttavaa kesää!