POKA hakee liikuntasuunnittelijaa

POKA hakee liikuntasuunnittelijaa

Opiskelijakunta POKA hakee liikuntasuunnittelijan vanhempainvapaan sijaista Joensuun korkeakoulujen SYKETTÄ-liikuntapalveluille määräajaksi

Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. SYKETTÄ Joensuu on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen oma liikuntapalvelu opiskelijoille ja henkilöstölle.

Tehtävän kuvaus:
Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA hakee liikuntasuunnittelijan vanhempainvapaan sijaista SYKETTÄ-korkeakoululiikunnalle määräaikaiseen työsuhteeseen 13.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työntekijän tehtävänä on toteuttaa korkeakoululiikunnan konseptia Joensuussa muiden SYKETTÄ-työntekijöiden kanssa. Etsimämme henkilö on hyvä tyyppi, joka omaa itsenäisen ja vastuullisen otteen työhön. Hänellä on hyvät organisointitaidot ja kykyä työskennellä erilaisissa yhteisöissä.

Pääasialliset työtehtävät:
- Korkeakoululiikuntapalveluiden suunnittelu ja tuottaminen
- Sosiaalisen median sisällön suunnittelu ja tuottaminen
- Kuntotestausten suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhteistyötahojen kanssa (päävastuu SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan osalta)

Työsuhde:
- Palkka asettuu opiskelijakuntien työehtosopimuksen palkkataulukon palkkaryhmään III
- Kokoaikatyö, liukuva työaika (työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä)
- Määräaikainen sopimus 12.11.2024 saakka
- Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään viikon 46 aikana

Hakijalta edellytämme:
- Korkeakoulututkintoa. Usean eri alan koulutus antaa riittävät valmiudet tehtävän hoitamiseen. Esimerkiksi liikunta- tai sosiaali- ja terveysalojen koulutus sekä kasvatus-, liikunta- tai ravitsemustieteiden koulutus.
- Kuntotestausosaamista
- Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
- Hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- Microsoft 365 -ohjelmistojen hallintaa
- Kykyä joustaa työajoissa
- Valmiutta toimia 1-2 viikkoa kuukaudessa varalla (varallaolon ajan työntekijä sitoutuu olemaan työnantajan tavoitettavissa, työkykyisenä sekä paikassa, josta hänet voidaan kohtuullisessa ajassa kutsua työhön, tai josta käsin voi hoitaa varallaoloon määritellyt tehtävät)

Arvostamme:
- Liikunta- sosiaali- tai terveysalan työkokemusta
- Korkeakoulukentän tuntemusta

Vapaamuotoiset hakemukset 24.9.2023 mennessä sähköpostitse pdf-muotoisena osoitteeseen: . Sähköpostiin tunnus ”liikuntasuunnittelijahaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi. Työtehtäviä pystytään muokkaamaan valitun hakijan omien vahvuuksien mukaisesti.

Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan viikoilla 40 ja 41.

Lisätietoja työtehtävistä ja työn sisällöstä:
Riikka Valkama, korkeakoululiikunnan suunnittelija, Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA, puh. 044 5768415,

Lisätietoja työsuhteesta:
Nina Yletyinen, pääsihteeri, Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA, puh. 044 0606472,

SYKETTÄ-liikuntapalveluihin voi tutustua osoitteessa: www.sykettä.fi/joensuu