Superhero FAMKY 2019

Superhero FAMKY 2019

“I’ll be back”, sanoi FAMKY-ankka Terminatoria lainaten. Vaan eipä ankka väärässä ollut, sillä FAMKY on täällä taas! Tänä vuonna on aika kaivaa viitat ja naamiot salakätköistään ja tuoda alter egot partioimaan Joensuun katuja Kaksinaamaa muistuttavien mielipuolien, Lex Luthorin kaltaisten superrikollisten sekä Jokeria seuraavien anarkistien varalta.


Keräää kasaan oma Kostajien joukkosi, pukeudu koodin mukaan ja saavu tiimisi kera torille syyskuun 12. päivä kello 17.30 alkaen! Joukkueet lähtevät kahdesta eri lähdöstä paitsi putsaamaan Joensuun katuja rikollismoskasta, myös näyttämään supervoimiaan erilaisia rasteja suorittaen.


Myös kovimmat sankarit kaipaavat leipää ja sirkushuveja rankan työrupeaman jälkeen. Leivän ja sirkushuvien sijaan tarjolla on jatkot Ilonassa, joiden tunnelmaa entisestään nostattaa Aste! Myös vuoden 2019 FAMKYn voittajajoukkue julkistetaan Ilonassa!


“I’m Batman!” -Batman 2005


MISSÄ JA MILLOIN?

Lähtö 12.9.2019 klo 17.30 ja 18.00 torilavalta, josta joukkue voi valita aikatauluihin sopivamman lipunoston yhteydessä.


Rastipaikat sijaitsevat ympäri Joensuun keskustaa. Kierros päättyy takaisin torilavalle joko 21.30 tai 22.00, riippuen kummassa lähdössä joukkue on.


ILMOITTAUTUMINEN

Joukkuepassit ja jatkoliput myydään kide.app -sovelluksessa sekä -verkkosivulla 5.9. klo 10.00 alkaen niin kauan kuin paikkoja riittää!MITÄ MAKSAA?

Joukkuemaksu 30e
Jatkoliput 5e, bilepaketista 4e. Ovelta 6e.


JOUKKUEKOKO
6-8 osallistujaa.


PALKINNOT
Rasteilta parhaat pisteet kerännyt joukkue voittaa pääpalkinnon!
Kaikkien jatkolippunsa ennakkoon ostaneiden kesken arvotaan VIP-pöytä Ilonaan!


TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ
Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA
Viihdemaailma Ilona
Viihdekeilahalli Cosmic

Tapahtuman Facebook-event


#famky #superherofamky #varmapoka