Talvikilometrikisa

Talvikilometrikisa

Joensuun SYKETTÄ korkeakoululiikunta on mukana Talvikilometrikisassa, joka poljetaan 1.1.-28.2.2022. Mukaan Joensuun SYKETTÄ-joukkueeseen ovat tervetulleita Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta.

Mikä on kilometrikisa?

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. Pyöräillyt kilometrit ja minuutit menneiltä kisapäiviltä voi merkitä myös takautuvasti kalenteriin. Jos kulkupelinäsi on sähköpyörä, niin muista klikata omista tiedoista ''Kyllä, ajan sähköavusteisella polkupyörällä'' -kohta aktiiviseksi.

Palkintoja arvotaan valtakunnallisesti kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. SYKETTÄ palkitsee jokaisen joukkueen jäsenen kisan lopuksi ja joukkueemme kesken arvotaan yllätyspalkintoja! Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä!

Voit seurata Kilometrikisan tunnelmia somessa Kilometrikisan virallisilla kanavilla Instagramissa ja Facebookissa.

Yhdessä enemmän!

POKAn NYT-hanke lämpimästi suosittelee koko Karelia-amk:n yhteisöä ottamaan osaa yhteiseen kisaan! Seuraa POKAn Instagramissa (@varmapoka) ja Facebookissa (@OpiskelijakuntaPoka) torstaisin julkaistavaa pyöräilijän vinkkilistaa ja poimi vinkit talteen!

Kuinka pääsen mukaan?

Poljetaan SYKETTÄ Joensuu yhdessä uuteen ennätykseen!

Kysymyksiisi vastaa NYT-hankkeen työntekijä Aino: / 050 303 3009.

Lue lisää: