Tervetuloa!

Tervetuloa!

Opiskelijakunta POKA toivottaa Sinut, uusi tai jatkava opiskelija, lämpimästi tervetulleeksi uuteen lukuvuoteen Kareliassa!

Opiskelijakunta POKA on edunvalvojasi, etujen tarjoaja ja toiminnan järjestäjä. Opiskelijahyvinvointi ja yhteisöllisyys ovat avainsanoja toiminnassamme. Syksyllä 2023 toimintamme sisältää mm. lukuvuoden suurimman FAMKY-tapahtuman, lukuvuoden avajaiset, Into-vapaa-ajan toimintaa, jalisottelun, pöytälätkäturnauksen, bingoa, harrastemessut, yhdenvertaisuuskoulutuksen, Nuuskatta Fresh -kampanjan, edustajiston vaalit ja hallitushaun sekä pikkujoulut. Hyödynnä myös tuutoreidesi tarjoamaa tukea ja osallistu myös heidän järjestämään toimintaan!

POKAn jäsenenä saat opiskelijakortin ja valtakunnalliset, paikalliset ja POKAn omat opiskelijaedut ja -alennukset, tuet POKAn edunvalvonta- ja hyvinvointityötä ja tapahtumia sekä olet osa opiskelijayhteisöämme <3

SYKETTÄ on Joensuun korkeakoulujen oma liikuntapalvelu opiskelijoille ja henkilöstölle. Tutustu SYKETTÄ-palveluihin, kaikki sykkii - jokainen tyylillään! Syksyn palvelut alkavat 1.9. ja ilmaisilla kokeiluviikoilla 1.-14.9. pääset testaamaan liikuntapalveluja ilmaiseksi!

TykkääPOKAsta ja SYKKEESTÄ Facebookissa ja Instagramissa (@varmapoka ja @syketta_jns).