Winha ja SoleOPS poistuvat käytöstä marraskuussa - tilalle Peppi

Winha ja SoleOPS poistuvat käytöstä marraskuussa - tilalle Peppi

4.11.2019 otetaan käyttöön uusi opetuksen suunnitteluun ja opiskelijahallintoon liittyvä tietojärjestelmä Peppi. Uusi järjestelmä korvaa seuraavat nyt käytössä olevat järjestelmät:

-SoleOPS ja eHOPS sekä SoleOPSiin liitetyn sähköisen asioinnin (SA) järjestelmän, jossa opiskelija on voinut tehdä opiskeluun liittyviä hakemuksia.
-Winha ja WinhaWille

Lisäksi 1.1.2020 poistuu käytöstä TimeEdit ja järjestelmän korvaa Peppiin liittyvä oma työjärjestyksien suunnittelujärjestelmä.
Peppi-järjestelmän käyttöönotto aiheuttaa sen, että ennen 4.11.2019 joudutaan vanhojen järjestelmien käyttö pysäyttämään ainakin 2 viikon ajaksi viikoilla 43 – 44 (21.10.2019 – 3.11.2019). Koska kyseessä on uuteen tietojärjestelmään siirtymisestä, joudutaan tarvittaessa varautumaan myös siihen, että arvioitu käyttökatko on pidempi kuin edellä mainittu 2 vk.

Nykyisissä järjestelmissä olevat tiedot siirretään automaattisesti uuteen järjestelmään. Näin ollen sinun tulee huolehtia siitä, että nykyisissä järjestelmissä olevat tiedot ovat osaltasi oikein. Tarkista tietosi WinhaWillestä ja tarkista myös SoleOPSissa oleva eHOPS ja siihen liittyvät opintojaksot. Huolehdi myös, että arvioinnit ovat osaltasi ajan tasalla. Samoin huolehdi siitä, että ilmoittaudut kevään 2020 opintojaksojen SoleOPSissa oleville toteutuksille 15.9.2019 - 6.10.2019 välisenä aikana. Huomioithan sen, että ilmoittautumisaikaa on aikaistettu aikaisempiin vuosiin nähden.

Jos aiot valmistua syksyllä 2019, huomioithan, että valmistumiseen tulee todennäköisesti noin 1 kk mittainen katkos (vk 42 – 45), jolloin valmistumiseen liittyviä asiakirjoja ei pystytä käsittelemään. Jos aiot valmistua ennen Peppiin siirtymistä, laita asia vireille viimeistään viikolla 39. Tällöin valmistumiseen liittyvät toimenpiteen ehditään tehdä nykyisissä järjestelmissä.

Tiedotamme asiasta vielä tarkemmin syksyllä ennen uuden järjestelmän käyttöönottoa. Asiaa liittyviä mahdollisia kysymyksiä voit lähettää seuraavaan sähköpostiin: