Paljon onnea vaan, Paljon onnea vaan, Paljon onnea POKA! Paljon onnea vaan!

Ankka on ollut turvallisesti karanteenissa. Hyvä niin sillä nyt on koittanut aika kun Ankka pääsee juhlimaan. FAMKY TULEE TAAAAAASSSS!!!

Kiillota kengät ja paina juhlahattu päähän. Viritä ilmapallot vyölle ja lataa serpentiinit. Sinut ja ystäväsi on kutsuttu viettämään POKAn 15-vee syntymäpäiviä FAMKYn merkeissä.
Kerää kasaan oma 4-8 hengen juhlaväkesi ja tulkaa starttaamaan Synttäri FAMKY käyntiin 14.10.2021 kello 17.00 ensimmäiselle lähdölle ja kello 17.30 toiselle lähdölle Torilavalta. Saapukaa hyvissä ajoin jotta syntymäpäiväjuhlien ohjelma ei jää kokematta.

FAMKYn voittajajoukkue kruunataan Las Palmas Kimmelissä klo 23.00 ja juhlaväkeä tanssittaa ja viihdyttää loistava Kymppilinja klo 00.00 alkaen.

Synttäri FAMKYn pukuskabasta!
Jotta synttärijuhlat eivät kehkeydy liian vallattomiksi ja kisaaminen ei mene tappeluksi on joukkueiden mahdollisuus voittaa upea palkinto pelkällä huikaisevalla hapituksellaan. Joukkue mikä pukeutuu näyttävimmin, mielikuvituksellisimmin, upeimmin palkitaan. Pukuskabaan voi osallistua rasteilla risteilyn tuoksinnassa postaamalla kuva FAMKY-henkeä huokuvasta tiimiasusta Instagramiin tagillä #SYNTTÄRIFAMKYT. Mainitse postauken yhteydessä tiimisi nimi. Kisa päättyy kello 21.00. Voittajajoukkueen yhteyshenkilölle ilmoitetaan voitosta viestillä.

MISSÄ JA MILLOIN?
14.10.2021 Lähtö Torilavalta
Ensimmäinen lähtö klo 17.00 ja toinen lähtö kello 17.30.
Rastipaikat sijaitsevat ympäri Joensuun keskustaa sekä sisätiloissa että ulkona. Kierros päättyy Kimmeliin klo 21.00 sekä 21.30 riippuen lähdöstä.

ILMOITTAUTUMINEN
Joukkuepassit ja jatkoliput myydään kide.app -sovelluksessa sekä -verkkosivulla 7.10.2021 kello 12.00 alkaen niin kauan kuin paikkoja riittää!

MITÄ MAKSAA?
Joukkuemaksu 30 € sisältää pelkän joukkuepassin.
Bilepaketti 62 € sisältää Joukkuepassin ja 8 x jatkolippuja.

Jatkoliput
POKAn jäsenille 4 €
Ei jäsenille 5 €
Ovelta 6 €

JOUKKUEKOKO
4-8 osallistujaa.

PALKINNOT
Rasteilta parhaat pisteet kerännyt joukkue voittaa pääpalkinnon!
Pukuskaban voittaja selviä arvalla kolmen finalistin joukosta!

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ
Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA yhteistyössä PKO:n kanssa.

#famky #bdfamky #varmapoka

Rastitapahtumassa eniten pisteitä saanut ja ajallaan maaliin saapunut joukkue voittaa. Jos samalla pistemäärällä ja ajallaan maaliin saapuneita joukkueita on kaksi tai useampi, voittaja arvotaan.
Pukukilpailun voittaja arvotaan pukukilpailuun (Pukuskaba) osallistuneiden kesken.
Joukkuepaikan arvonnan säännöt löytyvät Instagramista arvontapostauksesta.

Kilpailun järjestää Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA (myöhemmin POKA). Jos voittajaan ei saada yhteyttä tai hän ei lunasta palkintoa POKAlla on oikeus arpoa uusi voittaja. POKA ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista. POKA pidättää oikeudet julkaista voittajan nimen some-kanavillaan. POKA pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.