Kansainvälisyys

Monikulttuurinen opiskeluympäristö Karelia-ammattikorkeakoulussa näkyy myös POKAn toiminnassa. Ulkomaiset vaihto- ja tutkinto-opiskelijat toivotetaan tervetulleiksi opiskelijakuntamme jäseniksi ja mukaan tapahtumiin. Tutustuminen ja yhdessätekeminen esimerkiksi Sykkeen liikuntapalveluiden tai Dynamo-iltojen kautta on mutkatonta, kielimuuri on matala - kouluenglannilla pärjää mainiosti! Kansainvälisten opiskelijoiden myötä voi aueta oma mielenkiinto hakea vaihtoon kumppanikorkeakouluihin ja näin lisätä mahdollisuuksia pärjätä tulevissa työtehtävissä tutkinnon jälkeen!

POKAn kouluttamat kv-tuutorit tekevät tärkeää työtä kansainvälisten opiskelijoiden perehdyttämisessä uuteen kotikaupunkiinsa ja korkeakouluunsa. Samalla voi kotikansainvälistyä itse ja kehittää kielitaitoa, esiintymisvalmiuksia ja organisointikykyä.

Kansainvälisestä opiskelijatoiminnasta ja tuutoroinnista vastaa opiskelijakunnan koordinaattori. Hallituksen kansainvälisyysvastaava toimii yhteistyössä koordinaattorin ja kv-tuutoreiden kanssa.