Into-toiminta

POKAn vapaa-ajan toiminta eli Into!


POKA järjestää säännöllisesti kaikille Karelian opiskelijoille avointa ja matalan kynnyksen vapaa-ajan toimintaa Into-toiminnan muodossa. Into tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä myös eri aloilta hauskan ja monipuolisen tekemisen parissa. Into sisältää suunniteltua toimintaa, erilaisia aktiviteetteja sekä vapaamuotoisempaa hengailua yhteisen ajanvieton merkeissä.

Suurin osa toiminnasta soveltuu myös perheellisille opiskelijoille, sillä lapset voi ottaa mukaan! Toiminta on pääsääntöisesti maksutonta.

Tulevasta Into-toiminnasta saat tietoa seuraamalla POKAn some-kanavia ja nettisivuja sekä omaa sähköpostia. Toimintaa suunnitellaan, julkaistaan ja toteutetaan seuraten valtakunnallisia sekä paikallisia koronasuosituksia ja -ohjeita noudattaen! Pidetään huolta toisistamme - osallistuthan Into-toimintaan vain terveenä.

Lisätietoja Into-toiminnasta saat Paula Hirvoselta: / +358 50 327 2233. Myös toiveita toiminnan sisällölle otetaan ilomielin vastaan, laita viestiä Paulalle: / +358 50 327 2233.

Intoudu siekin mukaan!


yhteystietosi, palaamme asiaan, kun suunnitelmat toiveidenne mukaisesti käyvät toteen!


Intopassi


Intoudu mukaan, kerää leimoja ja lunasta palkintoja!

Intopassiin saat kerättyä leimoja kaikista Into-aktiviteeteista!

Oman passin saat