Into-toiminta

POKAn vapaa-ajan toiminta eli Into!


POKA järjestää säännöllisesti kaikille Karelian opiskelijoille avointa ja matalan kynnyksen vapaa-ajan toimintaa Into-toiminnan muodossa. Into tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä myös eri aloilta hauskan ja monipuolisen tekemisen parissa. Into sisältää suunniteltua toimintaa, erilaisia aktiviteetteja sekä vapaamuotoisempaa hengailua yhteisen ajanvieton merkeissä.

Suurin osa toiminnasta soveltuu myös perheellisille opiskelijoille, sillä lapset voi ottaa mukaan! Toiminta on pääsääntöisesti maksutonta.

Tulevasta Into-toiminnasta saat tietoa seuraamalla POKAn some-kanavia ja nettisivuja sekä omaa sähköpostia. Toimintaa suunnitellaan, julkaistaan ja toteutetaan seuraten valtakunnallisia sekä paikallisia koronasuosituksia ja -ohjeita noudattaen! Myös toiveita toiminnan sisällölle otetaan ilomielin vastaan, laita viestiä Ainolle: tai +358 50 303 3009.

Lisätietoja Into-toiminnasta saat Aino Pesoselta: . Lisäksi voit kysyä IntoSport-toiminnasta myös Tiia Kyllöseltä: ja Riikka Valkamalta: .

Intoudu siekin mukaan!


14.4. mennessä. Uusien leimojen kerääminen alkaa taas syksyllä 2021.