SYKETTÄ-korkeakoululiikunta


Monipuolisia ja edullisia liikuntapalveluja opiskelijoille


Opiskelijakunta POKAn tarjoaa liikuntapalvelut SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kautta. SYKETTÄ on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen yhteinen korkeakoululiikuntapalvelu opiskelijoille ja henkilökunnalle.

SYKETTÄ tarjoaa monipuolisia ja edullisia, erilaiset liikkujat huomioivia liikuntapalveluja, joita kehitetään jatkuvasti. SYKETTÄ liikuntatarjontaan kuuluu sekä ryhmäliikuntatunteja, palloilu- ja kuntosalivuoroja että vakiovuoroja, liikuntakursseja ja lajikokeiluja. Koko ajantasainen liikuntatarjonta löytyy SYKETTÄ-liikuntakalenterista.

SYKETTÄ-käyttäjäksi


SYKETTÄ-käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä SYKETTÄ-käyttäjäksi sekä maksamalla edullisen liikuntamaksun joko SYKETTÄ-verkkokaupassa tai POKAn toimistolla. Maksua vastaan opiskelijakorttiin lisätään POKAn toimistolla SYKETTÄ-liikuntatarra, jolla osoitetaan oikeus käyttää SYKETTÄ-liikuntapalveluita.

Android- ja iOS-puhelimille on saatavana mobiilitarran sisältävä SYKETTÄ-mobiilisovellus, jonka kautta voi myös ilmoittautua tunneille. Sovellus löytyy App Storesta ja Google Play -kaupasta hakusanalla “SYKETTÄ Joensuu”. Huomioithan että mobiilisovellusta käytettäessä opiskelijakortin sijaan sinulla tulee olla tunneilla mukanasi kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Ajankohtaisista liikunta-asioista tiedotetaan SYKETTÄ Joensuu Facebook-sivuilla ja @syketta_jns Instagramissa sekä kuukausittain ilmestyvässä SYKETTÄ Susirajalla -uutiskirjeessä.