SYKETTÄ-korkeakoululiikuntaOpiskelijakunta POKAn tarjoaa liikuntapalvelut SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kautta. SYKETTÄ on Karelia-ammattikorkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen yhteinen korkeakoululiikuntapalvelu opiskelijoille ja henkilökunnalle. SYKETTÄ tarjoaa monipuolisia ja edullisia, erilaiset liikkujat huomioivia liikuntapalveluja, joita kehitetään jatkuvasti. SYKETTÄ liikuntatarjontaan kuuluu sekä ryhmäliikuntatunteja, palloilu- ja kuntosalivuoroja että vakiovuoroja, liikuntakursseja ja lajikokeiluja. Koko ajantasainen liikuntatarjonta löytyy SYKETTÄ-liikuntakalenterista.

SYKETTÄ-käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä sekä maksamalla edullisen liikuntamaksun joko SYKETTÄ-verkkokaupassa tai POKAn toimistolla. Maksua vastaan opiskelijakorttiin lisätään POKAn toimistolla SYKETTÄ-liikuntatarra, jolla osoitetaan oikeus käyttää SYKETTÄ-liikuntapalveluita. Android- ja iOS-puhelimille on saatavana mobiilitarran sisältävä SYKETTÄ-mobiilisovellus, jonka kautta voi myös ilmoittautua tunneille. Sovellus löytyy App Storesta ja Google Play -kaupasta hakusanalla “SYKETTÄ Joensuu”. Huomioithan että mobiilisovellusta käytettäessä opiskelijakortin sijaan sinulla tulee olla tunneilla mukanasi kuvallinen henkilöllisyystodistus.

SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan liikuntasuunnittelija paikalla POKAn toimistoilla syksyllä 2019:

Tikkarinne
Torstaisin 10.00 - 14.00

Poikkeukset:
Viikko 50 (to 10.00 - 12.00)

Wärtsilä
Keskiviikkoisin 10.00 - 14.00

Poikkeukset:
Viikko 50 (ti 10.00 - 14.00)

Ajankohtaisista liikunta-asioista tiedotetaan Facebook-sivuillamme ja Instagramissa sekä kuukausittain ilmestyvässä SYKETTÄ Susirajalla -uutiskirjeessä.