POKAan liittyminen ja opiskelijakortin tilaaminen


Jäsenedut


Opiskelijakunta POKAn jäseneksi voivat liittyä kaikki Karelia-ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat. POKAn jäsenenä saat opiskelijakortin ja lukuvuositarran, jotka oikeuttavat paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelijaetuihin.

POKAn opiskelijakortilla saat alennusta VR:n ja Matkahuollon palveluista sekä kuulut Kelan ateriatuen piiriin. Lisäksi saat lukemattomia muita etuja ja alennuksia esimerkiksi liikuntapalveluista, tapahtumista, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluista, ostoksista, ravintoloista ja lehtitilauksista! Saat myös POKAn lukuvuosikalenterin ja vaihtuvia POKA-tuotteita. Jäsenenä sinulla on myös äänioikeus POKAn edustajiston vaaleissa ja voit asettua ehdolle edustajistoon tai hallitukseen.

Jäsenmaksu


Jäsenyyden hinta yhdeksi lukuvuodeksi tai lukukaudeksi on 25 € ja monivuotisen jäsenyyden hinta on 70 €. Monivuotisen jäsenyyden ostaminen koko opiskeluajalle on mahdollista vain ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja jäsenyys on voimassa 3,5-4 vuotta normaalista tutkintoajasta riippuen.

Mikäli olet opintojen välillä poissaolevana, ilmoita siitä meille tai jäsenyysaikasi kuluu normaaliin tapaan. Suoritettua jäsenmaksua ei palauteta (, niin laitamme uuden kortin tilaukseen. Perimme kaikista uudelleen tilatuista opiskelijakorteista 6 €:n kertamaksun kortin valmistuskuluja. Maksun voi suorittaa kortin noutamisen yhteydessä. Uusi kortti on noudettavissa POKAn toimistolta noin kahden viikon kuluttua ja saat sen saapumisesta viestin sähköpostiosoitteeseesi.