Kuinka pääsen POKAlaiseksi ja miten saan opiskelijakortin?

Opiskelijakortti ja jäsenmaksu


Jäsenedut

Liity jäseneksi opiskelijakunta POKAan! Jäseneksi voivat liittyä kaikki Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat. Liittyessäsi jäseneksi saat AMK-opiskelijakortin ja vuosittain uuden lukuvuositarran, joka oikeuttaa sinut valtakunnallisiin ja paikallisiin opiskelijaetuihin. Muista näyttää opiskelijakorttisi aina - saatat saada ostokset halvemmalla! Opiskelijakortilla saat VR:n palveluista 45–50 % alennuksen. Saat myös etuja ja alennuksia mm. liikuntapalveluista, tapahtumista, kulttuuripalveluista, vaateliikkeistä, kampaamoista, koruliikkeistä, ravintoloista, urheiluliikkeistä, lehdistä... Jäsenetuna POKAlta saat sanomalehti Karjalaisen kuukaudeksi veloituksetta, lukuvuosikalenterin ja vaihtuvia POKA-tuotteita.
Liittyessäsi jäseneksi saat äänioikeuden POKAn edustajiston vaaleissa. Voit myös asettua ehdolle edustajistoon tai hallitukseen.

Jäsenmaksu

Jäsenyyden hinta lukuvuodeksi ja lukukaudeksi on 25 euroa. Voit maksaa jäsenmaksun ensimmäisenä vuonna myös koko opiskelujen ajalle, jolloin säästät 25 euroa. Monivuotisen jäsenyyden hinta on 70 euroa. Tällöin sinun täytyy vain hakea uusi lukuvuositarra toimistoiltamme. Monivuotinen jäsenmaksu on voimassa 3,5-4 vuotta riippuen tutkinnon laajuudesta. Muista ilmoittaa meille jos olet poissaolevana niin jäsenyytesi ei kulu tuolta ajalta. Jäsenmaksuun lisätään kortin valmistuskulut (6€).

Opiskelijakortin myöntämisehdot

Voit saada opiskelijakortin, jos täytät kaikki seuraavat ehdot:
1) Suoritat ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää amk-tutkintoa.
2) Olet ilmoittautunut läsnäolevaksi lukukaudelle/lukuvuodelle.
3) Liityt jäseneksi omaan opiskelijakuntaasi.Ohjeet kuvan ottamiseen

1) Pyydä toista henkilöä ottamaan kuva, näin saat aina paremman.
2) Ota passikuvan kaltainen kuva suoraan edestä hyvässä valaistuksessa.
3) Kuvassa on näyttävä koko kasvojen lisäksi koko pääsi.
4) Ota kuva ilman päähinettä.
5) Ei duckfaceja, älä ota kuvaa sängyssä maatessasi.

OLETKO HÄVITTÄNYT OPISKELIJAKORTTISI TAI ONKO NIMESI VAIHTUNUT?

Tilaa uusi opiskelijakortti käyttämällä lomaketta: jäsenyyden jatkaminen ja valitse maksuksi ainoastaan opiskelijakortin valmistuskulut (6€), mikäli sinulla on voimassaoleva jäsenyys.