TUUDOssa on nyt POKAn jäsenille mobiiliopiskelijakortti. Mobiiliopiskelijakortin löydät sivuvalikosta heti ylhäältä nimesi vierestä. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lisätä kuva ja saat kortin käyttöön.

Jos olet POKAn jäsen, mutta mobiiliopiskelijakorttisi tausta on vaaleanpunainen ja näkyvillä on vain Kelan -logo toimi näin:
1. Mene sivuvalikosta Tuudon asetuksiin.


2. Valitse kohta opiskelijakortti.

3. Valitse ”Poista kortti välimuistista” ja valitse tallenna.

4. Nyt valitse uudelleen sivuvalikon yläosasta nimesi vierestä opiskelijakortti kohta ja lisää kuva ja saat kortin käyttöön.


Nykyinen Pivon mobiiliopiskelijakortti toimii vielä tämän syksyn. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, opiskelijakorteista tai muusta POKAn toiminnasta, niin ole rohkeasti yhteydessä.


Pivon mobiiliopiskelijakortti

Ottaaksesi Pivon mobiiliopiskelijakortin käyttöön muovisen opiskelijakorttisi rinnalle, tee näin:
Varmista että POKAn jäsenyytesi on voimassa. Voit uusia jäsenyytesi täällä.
Tarkista että olet lisännyt henkilöturvatunnuksesi sekä muut pyydetyt tiedot jäsenrekisteriin. Tiedot pääset päivittämään turvallisesti tämän linkin kautta.
Lataa Pivon sovellus puhelimeesi Play Storesta tai App Storesta.
Valitse Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti ja sen jälkeen POKA.
Luo opiskelijakortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

HUOM! Sinun tulee olla tunnistettavissa myös mobiiliopiskelijakortin kuvasta! Kuvan voi vaihtaa vain kerran lukukaudessa.

Samat edut kuin muovisella opiskelijakortilla

Mobiiliopiskelijakorttia kehitetään jatkuvasti testiryhmän palautteen perusteella. Mobiiliopiskelijakortti käy muovisen opiskelijakortin tavoin VR:lle ja Matkahuoltoon, mutta muovinen opiskelijakortti kannattaa pitää mukana jos haluat hyödyntää opiskelijaetujasi varmuudella myös muualla. Jos vastaan osuu paikka missä ei vielä hyväksytä Pivon mobiiliopiskelijakorttia, tule kertomaan siitä meille!

Mikäli sinulle tulee kysyttävää mobiiliopiskelijakortista, käy ensin lukemassa Usein Kysytyt Kysymykset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä.

Tietosuojaselosteemme voit käydä lukemassa tämän linkin kautta.